Ga goed van start met de Aftrapmodule...deel het met de HJO van je vereniging

De KNVB wil voor beginnnende en ongeschoolde trainers, graag op weg helpen. Daarvoor is voor startende of ongeschoolde trainers de Aftrapmodule ontwikkeld. Een laagdrempelige cursus die voor elke beginnende trainer een welkome aanvulling is om kinderen met veel plezer beter te laten voetballen.

 

De Aftrapmodule is geschikt voor beginnende of ongeschoolde jeugdtrainers. De module bestaat uit een aantal digitale opdrachten (via het e-learning platform Dugout) en één praktijkbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats bij je eigen vereniging of een vereniging in de regio. De avond staat onder leiding van een KNVB-docent.

 

Wat houdt de cursus eigenlijk in?

onder andere:

Je kijkt samen naar een (pupillen)training en wedstrijd en je observeert de trainer tijdens en na de trainingsvorm en wedstrijd. Daarin volg je ook de spelers, hoe ze voetballen en omgaan met elkaar (spelers onderling en de trainer met de spelers).

 

Voor inhoud enz kun je kijken  op de website van de KNVB.

Klik Hier

Wil je deelnemen? Ga dan naar de site van de KNVB en schrijf je als beginnende of ongeschoolde trainer in! Cursus wordt op diverse locaties gehouden.

 

Hier kun je je inschrijven